Biga Belediyesinden engelli gence sürpriz doğum günü kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Biga Belediyesinden engelli gence sürpriz doğum günü kutlaması
Biga Belediyesi, 26 yaşındaki engelli Ahmet Caner Kurtçu’nun doğum gününü evine ulaştırdıkları pastayla kutladı. 

İstanbul’da yaşayan Naime Ay, 26 yaşındaki engelli yeğeni Ahmet Caner Kurtçu’nun doğum gününü kutlamak için Biga’ya gelmek ve doğum günü sürprizi yapmak istedi. Ancak koronavirüs salgını ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Biga’ya gelemeyen Naime Ay, Biga’nın Şirintepe Mahallesi’nde ikamet eden yeğeni Kurtçu için Biga Belediyesi’ni telefonla aradı.

Vefa Sosyal Destek Grubu Biga Belediyesi ekipleri ile irtibata geçen teyze Naime Ay, “Biz Koronavirüs salgını ve İstanbul’da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Biga’ya gelemiyoruz. Engelli yeğenimin doğum gününü kutlamak istiyorum. Engelli yeğenime bir pasta ile doğum günü sürprizinde bulunabilir misiniz? Hem kardeşim Naide Kurtçu hem de yeğenim çok mutlu olacak” ricasında bulundu.

Bu talebi geri çevirmeyen Biga Belediyesi ekipleri, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan tarafından hazırlattırılan doğum günü pastasıyla Ahmet Caner Kurtçu’nun evinin kapısını çaldı. 

Ekiplerin, mumları yakarak doğum gününü kutladığı Ahmet Caner Kurtçu çok mutlu olurken, anne Naide Kurtçu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve ekiplere çok teşekkür etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise, “Hayatta hiçbir şey 26 senedir engelli evladına fedakarca bakan Naide annemizin emeğinden ve yüzlerde oluşturduğumuz bu tebessümden daha kıymetli olamaz. İyi ki doğdun Ahmet Caner kardeşim” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Bakanlık 'hileli ürün' listesini açıkladı: Çanakkale'den 1 firma varÖnceki Haber

Bakanlık 'hileli ürün' listesini açıklad...

Çanakkale'de il, ilçe ve köyler arası toplu taşıma yasağı 15 gün daha uzatıldıSonraki Haber

Çanakkale'de il, ilçe ve köyler arası to...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!