Biga’da 1 kişinin öldüğü şüpheli kaza aydınlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Biga’da 1 kişinin öldüğü şüpheli kaza aydınlatıldı
Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Güvemalan köyünde geçtiğimiz 21 Ekim’de meydana gelen ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan şüpheli trafik kazası, güvenlik güçlerinin soruşturması neticesinde aydınlatıldı.

Biga ilçesi Güvemalan Köyünde, 21.10.2020 günü saat:08.30’da İ.Ş isimli şahsın, motosikleti ile seyir halindeyken belirlenemeyen bir sebepten dolayı kaza yaptığı ve kaza mahallinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Biga İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaza nedeninin tespiti çalışmalarında, meydana gelen kazanın şüpheli olduğu değerlendirilerek soruşturma genişletildi. 

Kazanın 21.10.2020 günü saat 05.30’da meydana geldiği tespit edilerek Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerekli çalışmalar başlatılırken, şüpheli şahıs ve ona yardım eden yakınları Kanibey köyünde, kaza yapan araç ile yakalandı. Olay yerinde bulunan araç parçaları ile yakalanan araç parçalarının aynı araca ait olduğu belirlendi.  

Olayla ilgili olarak şüpheli Ş.K. ve ona yardım eden yakınları C.A. ve G.A. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
Yenice'de uyuşturucu operasyonu!Önceki Haber

Yenice'de uyuşturucu operasyonu!

Biga'da kaçakçılara suçüstü!Sonraki Haber

Biga'da kaçakçılara suçüstü!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!