Bozcaada seferleri haftada 1 güne düşürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozcaada seferleri haftada 1 güne düşürüldü
Geyikli-Bozcaada hattındaki feribot seferleri koronavirüs tedbirleri kapsamında Bozcaada İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararıyla haftada 1 güne düşürüldü. Alınan karar doğrultusunda Geyikli-Bozcaada hattındaki feribot seferleri sadece Cuma günleri karşılıklı ikişer sefer şeklinde yapılacak.

Bozcaada İlçe Umumi Hıfzısıhha Kurulu’ndan söz konusu karara ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Geyikli-Bozcaada arasında deniz ulaşımını sağlayan Gestaş haftada 1 gün (Cuma günü) Bozcaada’dan 07:15-17:00, Geyikli’den 08:00-18:00 olarak hizmet verecektir.

Yapılacak bu seferlerde kargo, kurye, gıda taşıyan araçlar vb. lojistik destek sağlayan araçlara öncelik verilecektir. Bu rutin seferlerde inşaat malzemesi taşıyan araçların geçişine izin verilmeyecektir.

İnşaat malzemesi taşıyan araç sahipleri Bozcaada Kaymakamlığı’na başvurdukları takdirde (15 günden sık olmamak kaydıyla) özel sefer ile malzemelerini getirebileceklerdir. Zaruri durumlar haricinde, bu rutin seferlerde günübirlik araç ve yolcu gidiş-gelişlerine müsaade edilmeyecektir.

Olağandışı durumlar haricinde hiçbir surette ek sefer yapılmayacaktır. Bu kararlar toplantı tarihi olan 15 Nisan Çarsamba gününden itibaren yürürlüktedir. Halkımıza önemle duyurulur."

Anahtar Kelimeler:
Bülent Turan: "Sağlık çalışanlarımızın taleplerini yerine getirmeye azami gayret gösteriyoruz"Önceki Haber

Bülent Turan: "Sağlık çalışanlarımızın t...

Başkan Yüksel: "Akçin Çayı ıslah çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor"Sonraki Haber

Başkan Yüksel: "Akçin Çayı ıslah çalışma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!