Bozcaada’da karantinadan kaçtı, Çanakkale'de karantinaya alındı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozcaada’da karantinadan kaçtı, Çanakkale'de karantinaya alındı!
Bozcaada’da evinde karantinada olması gerekirken tedbirlere uymayıp kaçan bir kişi, güvenlik güçlerince yakalanarak Çanakkale’deki bir öğrenci yurdunda karantinaya alındı.

Bozcaada Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

“Son günlerde Adamızda yaşanan vaka artışı sonucu Kaymakamlığımız bünyesinde süreç en hassas şekilde idare edilerek gerekli çalışmalar Sağlık Çalışanlarımız ve Kolluk Personelimiz ile titizlikle yürütülmektedir.

Yaşanan bu süreçte 1 vatandaşımızın Bozcaada’da evinde izolasyonda olması gerekirken tedbirlere uymayarak Feribot ile seyahat ettiği ve kurallara uymadığı tespit edilmiş, vatandaşımız Çanakkale İl Merkezinde Öğrenci Yurdunda zorunlu izalasyona alınarak hakkında İdari Para Cezası uygulanmıştır.

Salgının kontrol altında tutulabilmesi için Kolluk Personeli ve Sağlık Çalışanlarının dışında Ada halkının her bir ferdinin özverisi ve kurallara riayet etmesinin önem arz ettiğini hatırlatmak isteriz. 

Önümüzdeki süreçte başta haftasonu sokağa çıkma kısıtlaması olmak üzere tüm Pandemi Kuralları daha önce de olduğu gibi çok sıkı bir şekilde takip edilecek ve bu süreci hep birlikte atlatacağız. 

Sağlıklı günlerde buluşabilmek için lütfen kurallara uyalım.”
 

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz en çok kitap okuyanları ödüllendirdiÖnceki Haber

Başkan Öz en çok kitap okuyanları ödülle...

Esra Yüksel’den 2 yıllık performans değerlendirmesi: “Diyalog, istişare ve destekten kaçınmayacağız”Sonraki Haber

Esra Yüksel’den 2 yıllık performans değe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!