Bülent Turan: “Belediyelerimizin ve hemşehrilerimizin emrindeyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan: “Belediyelerimizin ve hemşehrilerimizin emrindeyiz”
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ilçe ve belde belediye başkanlarıyla telekonferans ile toplantıda bir araya geldi. Belediyelerin talepleri ve Covid-19 sürecinin değerlendirildiği toplantı hakkında AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan açıklamalar yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Covid-19 sürecinden ve alınan tedbirlerden dolayı belediye başkanlarımızla uzaktan da olsa telekonferans yoluyla gündemi değerlendirdik. Belediyelerimizin sürecin başından itibaren yürüttükleri çalışmaları, alınan tedbirleri, yapılacak olan çalışmaları, eksiklikleri, talepleri, meclis çalışmalarımızı ve hemşehrilerimiz tarafından belediyelerimize iletilen sorunları istişare ettik. Ayrıca yaklaşan Ramazan ayında yapılacakları ve ihtiyaç sahiplerinin ihmal edilmemesini görüştük. Sürecin Çanakkalemiz açısından kontrollü ve az vaka sayısı ile geçiyor olması bizler için sevindirici. Ancak yine de tedbirleri elden bırakmadan süreç ile mücadelemize devam edeceğiz. Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları titizlikle sürecek. Bizler işlerin yürümesi, hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için elimizden geleni yapıyor, ilgililer ile sürekli irtibat kuruyoruz. Hemşehrilerimizden tek beklediğimiz uyarıları dikkate almaları ve zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları. Umuyoruz ki en kısa sürede alınan tedbirler neticesinde normal hayatımıza geri döneceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bayram sonrası normal hayata geçmeyi hedefliyoruz"Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bayram sonrası n...

Çanakkale için sevindiren koronavirüs açıklaması: "Taburcu edilen hastaların sayısı giderek artmaya başladı"Sonraki Haber

Çanakkale için sevindiren koronavirüs aç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!