Bülent Turan: “Çanakkale’miz her zaman önceliğimizdir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan: “Çanakkale’miz her zaman önceliğimizdir”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu TBMM’de MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Şerif Mutlu ve Başkan Yardımcısı Eyüp Tan’ı misafir etti.

Söz konusu ziyarete ilişkin açıklamasında, “Her fırsatta şehrimizin dinamikleriyle, iş dünyası temsilcilerimizle, üreticilerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz” diyen Turan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“MÜSİAD, ülkemizin ekonomisine, üretimine, istihdamına katkı sunan, projeleriyle değer üreten güzide STK’larımızdan biri. Özellikle dünyada ve ülkemizde pandemiden kaynaklı ekonomi, üretim anlamında zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. MÜSİAD’ın bu süreçteki hassas yaklaşımını, üretim ve istihdam odaklı bakış açısını ve ekonomiye katkı sunmaya devam etmesini oldukça kıymetli buluyoruz. MÜSİAD Çanakkale Şubesi de memleketimiz, gözbebeğimiz Çanakkale’mizde yaptıkları girişimlerle şehrimiz için değer üretiyor. Bu süreci, 84 milyon olarak birlikte aşacağız. Bizler de Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte şehrimizin daha da kalkınması için tüm sacayakları ile birlikte iletişimde olmaya ve memleketimiz için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.”


AK Parti’de yeni merkez ilçe başkanı belli oluyor: İşte öne çıkan isimÖnceki Haber

AK Parti’de yeni merkez ilçe başkanı bel...

Kazdağları'nda kar yağışı etkili oluyorSonraki Haber

Kazdağları'nda kar yağışı etkili oluyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!