Bülent Turan: "İnanınca tüm engeller ortadan kalkar"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan: "İnanınca tüm engeller ortadan kalkar"
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Engelliler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Birçok başarıya imza atan engelli kardeşlerimizin hayatlarında engel yok, yeter ki biz onlara engel olmayalım" dedi.

18 yıldır engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran, sosyal hayata uyumlarını artıran, çalışma hayatında daha aktif bir şekilde yer almalarını sağlayan önemli düzenlemeleri hayata geçirdiklerini ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Engelliler Haftası mesajında şunları kaydetti:

“İnanınca, tüm engellerin ortadan kalktığını görüyoruz. Engelli kardeşlerimiz spordan sanata, eğitimden iş dünyasına kadar her alanda, herkese örnek olacak, göğsümüzü kabartan birçok başarı hikayesi yazıyor. Bizler de her konuda engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya hassasiyet göstermeliyiz. Özellikle içinde bulunduğumuz süreçte engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi, ilgili kurumlarla irtibatlarının sağlanması konusunda öncü olmalıyız. Engelliler Haftası’nın toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olması temennisiyle tüm engelli kardeşlerimize selamlarımız ve sevgilerimizi iletiyoruz."


 

Anahtar Kelimeler:
Baro Başkanı Şarlan: "Vakit seçim değil, geçim vaktidir"Önceki Haber

Baro Başkanı Şarlan: "Vakit seçim değil,...

Gestaş'tan yolculara Anneler Günü jestiSonraki Haber

Gestaş'tan yolculara Anneler Günü jesti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!