Bülent Turan: "Tekrar Grup Başkanvekilliğine layık görülmek, bizlerin omuzlarına farklı bir sorumluluk yükledi"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan: "Tekrar Grup Başkanvekilliğine layık görülmek, bizlerin omuzlarına farklı bir sorumluluk yükledi"
AK Parti'de yeniden Grup Başkanvekilliği görevine seçilen Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Ülkemiz önemli süreçlerden geçiyor. Böylesi bir dönemde tekrar aynı göreve layık görülmek bizlerin omuzlarına farklı bir sorumluluk yükledi" dedi.   

Yeniden Grup Başkanvekilliği görevine seçilmesinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan şu ifadeleri kullandı: 

"Her şehrin milletvekilliği eminim ayrıdır ve özeldir. Ancak tarihimizin ön sözünün yazıldığı, şehitler diyarı, tarihin aziz hatıralarına ev sahipliği yapan Çanakkalemize hizmet etmek ayrı bir gurur. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve Milletvekillerimizin desteğiyle tekrar Grup Başkanvekilliğine seçilmekten onur duyuyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin zorlu süreçlerden geçtiği böylesi bir dönemde tekrar Grup Başkanvekilliği görevine layık görülmek bizlerin omuzlarına farklı bir sorumluluk yükledi. Daha önce de defalarca bu görevi ifa etmek bizlere büyük tecrübeler kazandırırken şehrimize hizmet etme imkanı sundu. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile beraber el birliğiyle şehrimizin tüm sorunlarının üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Grup Başkanvekilliğine tekrar seçilmemizin hem şehrimize hem partimize hayırlı olmasını diliyorum. Çanakkalemiz için durmadan üretmeye, çalışmaya ve mücadeleye devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
Karasineklerle mücadele çalışmaları sürüyorÖnceki Haber

Karasineklerle mücadele çalışmaları sürü...

Aynı ev, iki farklı emlakçı, 35 bin TL fark!Sonraki Haber

Aynı ev, iki farklı emlakçı, 35 bin TL f...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!