Bülent Turan'dan Gelibolu'ya Fen Lisesi müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan'dan Gelibolu'ya Fen Lisesi müjdesi
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibol’da inşa edilecek Fen Lisesi’nin ihalesinin yapıldığını belirtti.

Yatırım bedelinin 12 Milyon TL olduğunu ifade eden Turan, “Gelibolu’muza çok önemli kampüs projesinden sonra ilçemize yakışır bir liseyi de inşa edeceğiz” dedi.

Turan, “Çanakkale’mizin en kıymetli ilçelerinden Gelibolu’muzda heyecanla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda adeta kamusal bir kampüs olan bir projeyi ilçemize kazandırdık. Şimdi de hemşehrilerimiz tarafından sık sık talep edilen Fen Lisesi çalışmalarına başlıyoruz. 12 Milyon TL’ye ihalesi yapılan projenin toplam inşaat alanı 6 bin metrekare. İçerisinde modern laboratuvarların olduğu, 16 derslikli, geniş kütüphanesiyle Gelibolu’muza ve gençlerimize yakışan bir lise olacak. Bu projenin ardından inşallah kısa zaman sonra hemşehrilerimiz tarafından beklenen önemli 2 projenin de müjdesini Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile beraber vereceğiz. Şehrimiz ve ilçelerimiz için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale plajlarında yeniden 'Mavi Bayrak' dalgalanacakÖnceki Haber

Çanakkale plajlarında yeniden 'Mavi Bayr...

Yeni müftü göreve başladıSonraki Haber

Yeni müftü göreve başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!