Bülent Turan’dan teşkilatlara uyarı: “Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine daha fazla özen gösterin”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan’dan teşkilatlara uyarı: “Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine daha fazla özen gösterin”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ilçe başkanları ve il genel meclis üyeleriyle yaptığı telekonferans görüşmesinde, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine daha fazla özen gösterilmesi uyarısı yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti İl Başkanı Naim Makas, telekonferans aracılığıyla ilçe başkanları ve il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi. İlçelerin Covid-19 sürecini ve köylere yapılan yatırımların konuşulduğu toplantıda ilçe başkanlarına ve il genel meclisi üyelerine süreç konusunda daha hassas olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Çanakkalemiz bizim için, ülkemiz için özel ve önemli bir şehir. Ülkemizin içinde bulunduğu durum şehrimize yapılan ve yapılacak olan yatırımların yerine getirilmesine engel değil. O yüzden il genel meclisi üyelerimizle köylerimize yapılan yatırımları, ilçe başkanlarımızla partimizin yürüttüğü çalışmaları istişare ettik. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine daha fazla özen gösterilmesi hususunda uyardık. İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için gayret ediyoruz. Her seferinde uyarılara dikkat edelim diyoruz. Tekrar söylemekte fayda var. Tüm uyarılara, yasaklara, izoleye dikkat edelim. Ramazan ayında özellikle toplu iftarlardan sakınalım. Her birinizin canı bizler için değerli ve kıymetli” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Başkan Oruçoğlu, Ramazan davulcularına sahip çıktıÖnceki Haber

Başkan Oruçoğlu, Ramazan davulcularına s...

Alkışlar Gelibolu KartallarınaSonraki Haber

Alkışlar Gelibolu Kartallarına

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!