Bursaspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursaspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
TFF 1. Ligde Bursaspor ile Adana Demirspor, Play-Offta karşılaşacak. Yarı finalin ilk maçı Bursa'da oynanacak. Şimdi gözler bu akşam oynanacak mücadeleye çevrildi. Bursaspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Bursaspor-Adana Demirspor play-off ilk maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Süper Lig'e yükselecek olan son takımın belli olacağı play-off eşleşmelerinde ilk maçlar bu akşam oynanacak. Spor severler canlı yayın bilgilerini merak ediyorlar. Peki Bursaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte Bursaspor Adana Demirspor maçı hakkında merak edilenler...

TFF 1'inci Lig Play-Off yarı finalinin ilk randevusunda iki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek mücadele, saat 21.00'de Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak. Zorlu randevuda İstanbul bölgesi hakemlerinden Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkava'nın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz. 

Bursaspor – Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Bursaspor-Adana Demirspor play-off ilk maçı bu akşam saat 21:00'de başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak.

Bursaspor – Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Bursaspor-Adana Demirspor play-off ilk maçı beIN SPORTS MAX HD 1 ekranından naklen yayınlanacak. 


Belediye Meclisi Olağanüstü toplanıyor!Önceki Haber

Belediye Meclisi Olağanüstü toplanıyor!

CHP'de herkes kafasına göre!Sonraki Haber

CHP'de herkes kafasına göre!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!