Çan Belediyesi'nden demokrasi dersi: Sokak projeleri için oy sandığı kurdular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan Belediyesi'nden demokrasi dersi: Sokak projeleri için oy sandığı kurdular
Çan Belediyesi, Vaiz Mustafa Sokakta gerçekleştirilecek çalışma öncesi 'Sosyal Belediyecilik' anlayışını yansıtan uygulama ile bölgede yaşayan vatandaşların fikirlerini alarak düzenleme çalışmasını yapacak.

Vaiz Mustafa Sokak'ta ikamet eden vatandaş ve esnaflara 3 alternatifli proje sunumunu gerçekleştiren Çan Belediyesi, ilgili projeyi içeren pano ve broşürlerle “Siz Hangisini Tercih Edersiniz?” diyerek tercihte bulunmalarını istedi.

"VAİZ MUSTAFA SOKAĞINI VATANDAŞLARIMIZIN TERCİHİNE GÖRE DÜZENLEYECEĞİZ"

Yapılacak çalışma öncesi proje görsellerinin yer aldığı tercih panosunun bulunduğu yerde vatandaşlara bizzat kendisi bilgi veren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Vaiz Mustafa Sokakta istenilen Otopark Alanı ve Çevre Düzenlemesi, Oturma Grubu ile Aydınlatma Çalışmalarını içeren 3 alternatifli proje için vatandaşlarımıza broşür dağıttık. Bununla birlikte konu hakkında vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunduk" dedi.

Başkan Öz, “Sokakta ikamet eden vatandaşlarımız ve esnaflarımızdan kendi tercihlerini yansıtacak oylarını 'oy sandığına' atmalarını istedik. Çıkan neticeye uygun olarak 'çoğunluğun' sesine kulak vererek gerekli çalışmalarımızı bir an evvel hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Biga Belediyesi gönüllere dokunuyorÖnceki Haber

Biga Belediyesi gönüllere dokunuyor

Çanakkale’ye ‘Facebook İstasyonu’ kurulacakSonraki Haber

Çanakkale’ye ‘Facebook İstasyonu’ kurula...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!