Çan OSB bakanlık onayını aldı: Fizibilite çalışmalarına başlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan OSB bakanlık onayını aldı: Fizibilite çalışmalarına başlanıyor
Çan Belediyesi tarafından daha önce resmi girişimlerin başlatıldığı Çan Organize Sanayi Bölgesi projesine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onay verilmesinin ardından fizibilite çalışmalarına geçildi.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bakanlığın OSB Projemize onay vermesiyle ilçemize gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel ile belediyemizde gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrası, Çan Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL'ı makamında ziyaret ederek süreç hakkında bilgilendirme yaptık ve sonrasında Organize Sanayi Bölgemizde yerinde incelemelerde bulunduk. Bakanlık ve ilimiz yetkili kurumlarıyla oluşturacağımız komisyon ile fizibilite çalışmalarının tamamlanması sonrası Çan Organize Sanayi Bölgesi kurulum çalışmaları başlanmış olacak.

Süreç içerisinde destek ve katkılarını esirgemeyen Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş'a, Kaymakamımız Mustafa Gürdal'a, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a, STK ve siyasi parti temsilcilerimize, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yetkililerine, ayrıca dosyamızın hazırlanma sürecinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale Bölge Yetkililerine teşekkür ederiz.”


Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde sokak köpeklerini besledilerÖnceki Haber

Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde sokak k...

O imamı, müftüye şikayet ettiler!Sonraki Haber

O imamı, müftüye şikayet ettiler!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!