Çanakkale Belediyesi'nden adrese teslim temin!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Belediyesi'nden adrese teslim temin!
AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi ve Denetim Komisyonu Üyesi Özlem Karadayı’nın açıklamaları meclis gündemine damga vurdu. Özlem Karadayı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık’ın eczanesinden belediyenin doğrudan alımla mal ve hizmet alımı yapılmasını etik bulmadığını açıkladı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, “Bu konudaki hassasiyeti göz önüne alalım, etik olarak doğru değil. Biz de bu konuda hassasiyet gösterelim” dedi.

Aynalı Pazar Gazetesi’nin haberine göre; Eczacı olan CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık’tan mal veya hizmet alınmasını etik bulmadıklarını belirten AK Parti’li Özlem Karadayı, “Belediyenin bağlı olduğu siyasi partinin merkez ilçe başkanı ile yaptığı ticari faaliyetleri etik bulmuyoruz. Merkez İlçe Başkanının eczanesinden doğrudan temin usulü ile dezenfektan alınmış. Yasal olarak herhangi bir sıkıntı yok ama biz bunu etik bulmuyoruz. Daha önceki Yerel Yönetimler eğitimlerinde de bizlere bu tür ticari faaliyetlere girilmemesi gerektiği, etik olmadığı söylenmişti. Bunu dile getirdim” ifadelerini kullandı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık’tan belediyenin doğrudan temin yolu ile mal alması ile ilgili Ülgür Gökhan, “Alınmasın, doğru… Neden alındığını soralım” dedi. 
Karadayı’nın eleştirisine CHP’li Meclis Üyesi Fatma Kaynaş şöyle yanıt verdi, “Covid-19 salgını nedeniyle aciliyet arz eden bir alımdı geçen yıl Mart ayında. 3 eczaneden fiyat alınmış, en iyi fiyat veren olduğu için 29 bin lira tutarında bir alım yapılmıştır” dedi. 

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, “Bu konudaki hassasiyeti göz önüne alalım, etik olarak doğru değil. Biz de bu konuda hassasiyet gösterelim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıkıyorÖnceki Haber

Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi...

Çanakkale'de horoz dövüşü baskını: 54 gözaltıSonraki Haber

Çanakkale'de horoz dövüşü baskını: 54 gö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!