Çanakkale iş dünyasından, öğrencilere tablet desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale iş dünyasından, öğrencilere tablet desteği
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan tablet kampanyası kapsamında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 200 adet klavyeli tablet bilgisayar imzalanan protokol ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Çanakkale Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol ve tablet teslim töreninde Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen,  Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Çanakkale MÜSİAD Başkanı ve ÇTSO Meclis Üyesi Şerif Mutlu, Çanakkale ASKON Başkanı Eren Türe ve İÇDAŞ Yetkilisi Eyüp Tan ile Genel Sekreterler Sema Sandal ve Sevcan Elver hazır bulundu.

“ÇANAKKALE İŞ İNSANLARI OLARAK EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNE DESTEK VERİYORUZ”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokolle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Covid-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime ara verildiği bu dönemde, Milli Eğitim Bakanlığımız koordinasyonunda uzaktan eğitime erişim imkanı olmayan çocuklarımızın bu dönemi en az hasarla atlatılmasını hedefledik. Çanakkale iş dünyası tablet alma imkanı bulunmayan çocuklarımıza bir nebze de olsa fayda sağlamak üzere çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet dağıtım kampanyasına katılarak 200 adet tablet bağışında bulunduk. Sağolsunlar İlimizin güzide dernekleri ve sanayicilerimiz destek verdiler. Güzel bir dayanışma örneği sergiledik. ÇASİAD Başkanı Sayın Semih Başaran’a MÜSİAD Başkanı Sayın Şerif Mutlu’ya ve ASKON Başkanı Sayın Eren Türe’ye ve bu Kampanyaya destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Çanakkaleli tacir ve sanayicilerimizin eğitime katkıları devam edecektir” dedi


 

Anahtar Kelimeler:
Selçuk Semizoğlu: “Üç harfli mağazalar hafta sonları haksız rekabet yaratıyor”Önceki Haber

Selçuk Semizoğlu: “Üç harfli mağazalar h...

Bülent Turan’dan Çardak’a doğal gaz müjdesiSonraki Haber

Bülent Turan’dan Çardak’a doğal gaz müjd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!