Çanakkale'de hayalet maskeli 2 hırsız tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale'de hayalet maskeli 2 hırsız tutuklandı
Çanakkale’de Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince hayalet maske takarak girdikleri iş yerinde kasadan para çalan 2 şüpheli yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Çanakkale il merkezinde 26 Şubat tarihinde bir iş yerinde hırsızlık olayı meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayının şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı. İş yerine arka kapıdan yüzlerine hayalet maske takarak giren 2 şüphelinin, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanması için olayın gerçekleştiği 10 kilometrelik güzergah üzerindeki 100’den fazla kamera inceledi.

200 saatten fazla izlenen görüntü sonrası hayalet maskeli hırsızların A.K. ve S.Ö. olduğu tespit edildi. Şüpheliler A.K. ve S.Ö. düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, A.K. ve S.Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından şüpheliler A.K. ve S.Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA


Meral Akşener masadan kalktı: AK Partili Turan’dan peş peşe paylaşımlarÖnceki Haber

Meral Akşener masadan kalktı: AK Partili...

Çanakkale’de boşanma aşamasındaki eşini 2 kez kaçıran tutuklu muhtara 3 yıl 4 ay hapis cezası verildiSonraki Haber

Çanakkale’de boşanma aşamasındaki eşini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!