Çanakkale’de İskele Meydanı’na tuvalet kabini konulacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’de İskele Meydanı’na tuvalet kabini konulacak
Çanakkale Belediyesi, İskele Kent Meydanı Modern Umumi Tuvalet Kabini Projesinin çalışmalarına başladı.

Çanakkale Belediyesi’nden söz konusu çalışmaya ilişkin yapılan açıklamada, “Proje kapsamında, kentimizin yoğun ve merkezi bir noktası olan İskele Meydanındaki bankamatiklerin bulunduğu alanda kentimizin ve kentlimizin ihtiyacını karşılamak, aynı zamanda halk sağlığına hizmet etmek amacıyla modern umumi tuvalet kabini konulması için yeni düzenlemeler yapılıyor” denildi.

Açıklamanın devamında, “Çalışmalar doğrultusunda; estetik dış görünüşü ve hijyenik kullanım alanları ile toplamda 21 metrekare alana sahip modern bir yapı olarak bay, bayan ve engelli bölümlerinden oluşan modern umumi tuvalet kabini alanda yerini alacak. Projenin çalışmalarına başlanırken, mevcut bankamatik alanlarının söküm çalışmaları devam etmekte olup, ardından tuvalet kabini ve çevresinin düzenleme çalışmaları yürütülecek. Öte yandan, mevcut bankamatik alanları da yeniden düzenlenerek, aynı bölgede hizmete açılacak” ifadelerine yer verildi.


Çanakkale’nin 2022 yılı trafik kazaları raporu: 78 kişi can verdi!Önceki Haber

Çanakkale’nin 2022 yılı trafik kazaları...

AK Partili Turan, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: “Bugün oğlunu satan, yarın ne yapmaz bu ülkeye?” - Çanakkale YorumSonraki Haber

AK Partili Turan, Kılıçdaroğlu’nu hedef...

Haber Yorumları

  • Murat Pişkin25-05-2023 23:41

    Çanakkale iskeleye tuvalet yapılmadı, şahsi düşüncem iyi bir karar, ancak tuvalet girişi kesinlikle kordon tarafından değil gemilerin kalktığı taraftan yani içerden olmalı, çünkü kordonda oturanlar kimin wc ye girdiğini görmemeli diye düşünüyorum.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!