Çanakkale'de koronavirüslü hasta sayısı 64'e yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale'de koronavirüslü hasta sayısı 64'e yükseldi
2 Nisan'da 24, 4 Nisan'da ise 30 olarak açıklanan Çanakkale'deki koronavirüslü hasta sayısı dün itibariyle 64'e yükseldi.

Türkiye'nin 31 şehrinde 2 gün süreyle sokağa çıkma yasağının uygulanmaya başlanmasının ardından Aynalı Pazar'ın Çanakkale'de sokağa çıkma yasağı ihtimali olup olmadığı yönündeki soruya cevap veren İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, "Şu an Çanakkale il genelindeki tüm sağlık çalışanlarımız, büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Elimizden gelen her türlü çabayı göstererek il genelinde salgını kontrol altına almaya gayret gösteriyoruz. Çanakkale'de bir sokağa çıkma yasağı uygulanır mı? Bu konuda yorum yapmak mümkün değil. Sabahtan akşama her şey değişiyor. Bilim Kurulu Heyeti buna karar veriyor" dedi.

"SOKAĞA ÇIKILMAZ İSE BİZ BU SALGINI KONTROL ALTINA ALIRIZ"

İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, Çanakkale'de bir sokağa çıkma yasağı olup olamayacağı konusunun vatandaşların koronavirüsüne karşı göstereceği duyarlılıkla belli olabileceğine işaret etti. Taşçı, "İlk günden bu yana 'sokağa çıkmayın, evde kalın' diyerek hep uyarıyoruz. Çanakkaleli vatandaşlarımız sokağa çıkmazlar ise biz Çanakkale'de bu salgını kontrol altına alır ve atlatırız. O yüzden sadece 20 yaş altı ve 65 yaş üstü diyerek sınırlamıyoruz. Herkes evinde kalsın istiyoruz. Hava güzel diye sokağa hiç kimse kendisini atmasın. Zorunlu şartlar dışında sokağa çıkmayalım. Zorunlu olarak çıkacaksak da sosyal mesafeyi unutmayalım. Maske ve eldiven mutlaka kullanalım. Evlerimize geri döndüğümüzde de hijyen kurallarına harfiyen uyalım" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale Belediyesinde grev sesleri!Önceki Haber

Çanakkale Belediyesinde grev sesleri!

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü: "Dün geceki izdiham görüntüleri umarım olumsuz bir etki oluşturmaz"Sonraki Haber

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü: "Dün...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!