Çanakkale’deki korkunç cinayetin detayları ortaya çıkıyor: Katil zanlısıyla birlikte, 3 kişi daha gözaltında!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’deki korkunç cinayetin detayları ortaya çıkıyor: Katil zanlısıyla birlikte, 3 kişi daha gözaltında!
Geçtiğimiz Cumartesi günü sabaha karşı iki kişinin evlerinde defalarca bıçaklanıp katledilmesiyle sonuçlanan korkunç cinayetin detayları ortaya çıkıyor.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, korkunç cinayeti gerçekleştirilen ve olayın meydana geldiği apartmanın en alt katındaki pizzacıda çalışan T.Y (36) isimli  katil zanlısının sorgudaki ifadesiyle birlikte soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri, vahşi cinayetle bağlantısı olduklarını değerlendirdiği Z.K.Ö (42), T.E.(45), M.U (45) isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

“13/11/2021 günü saat: 04.45 sıralarında ilimiz merkez Cevat Paşa Mahallesinde meydana gelen Kasten Öldürme olayı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince yürütülen geniş çaplı soruşturma neticesi olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın olay yerinin hemen altında faaliyet gösteren işletme çalışanı T.Y. (36) olduğunun tespiti ile şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte kısa sürede yakalanmış, şüpheli T.Y ile soruşturmanın derinleştirilmesi ile olayla bağlantısı olduğu değerlendirilerek gözaltına alınan Z.K.Ö (42), T.E.(45), M.U (45) isimli şüpheliler 15/11/2021 günü adli makamlara sevk edilmişlerdir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

ACIMASIZCA KATLEDİLMİŞLERDİ!

Çanakkale geçtiğimiz Cumartesi gününe korkunç bir cinayet haberiyle uyanmıştı. Süha Sümer (62) ile eşi Nilgün Akman Sümer (60)’in kapısını çalan zemin kattaki pizzacının çalışanı T.Y,  Sümer çiftini defalarca bıçaklayarak acımasızca öldürmüştü. T.Y daha sonra emniyete giderek teslim olmuştu.


ABD'nin amiral savaş gemisi USS Mount Whitney Çanakkale Boğazı’ndan geçtiÖnceki Haber

ABD'nin amiral savaş gemisi USS Mount Wh...

Selçuk Semizoğlu: “Asgari ücretin üzerindeki yükün azaltılması gerektiğine inanıyoruz”Sonraki Haber

Selçuk Semizoğlu: “Asgari ücretin üzerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!