Çanakkale’deki sağlık hizmetleri masaya yatırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’deki sağlık hizmetleri masaya yatırıldı
Çanakkale 3. Çeyrek Dönem Sağlık Hizmet Sunumu Toplantısı, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk başkanlığında, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’nden, söz konusu toplantıya ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

28.09.2023 Tarihinde Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Gökhan BAŞTÜRK Başkanlığında Çanakkale 3. Çeyrek Dönem Sağlık Hizmet Sunumu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı İş Sağlığı ve Güvenliği Birim sorumlularının,  İş Güvenliği Kanunu ve bu kanun kapsamında  işyerinde işin yürütülmesi sırasında çeşitli nedenlerden kaynaklanan, sağlığa zarar verebilecek koşullardan korunmak ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için yapılan yönetimsel ve sistemli çalışmaların anlatıldığı sunum ile başlamıştır.

İl Sağlık Müdürlüğü Disiplin işleri birim sorumluları tarafından, Disiplin Yönetmeliği kapsamında görüşme ve karar usulünü, hangi memurlar hakkında karar verebileceklerini, disiplin amirlerinin tayin ve tespitinde uygulanacak esasları, kurulların ve disiplin amirlerinin yetki ve sorumlulukları ile disiplin soruşturmalarına ilişkin usul ve esaslara yönelik bilgilendirmeler yapılarak bu konudaki sorunlar görüşülmüştür.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından Kurum Hedef Katsayının Hesaplanmasına yönelik göstergeler, Kurumsal Hedeflerin dönemsel değerlendirilmesi, Sağlık Hizmet sunumunun 2022-2023 yılı dönemsel karşılaştırmalı olarak değerlendirmesi yapılmıştır.

Toplantı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Halil Gürkan ÇOBAN, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Huriye ÜNAL, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan YILMAZ, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr.Yavuz ADANUR,  Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Deniz ÜNSAL, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Özge SARIBAŞ, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Gülhan ŞENTÜRK, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Enver ERCAN, Merkez ve İlçe Devlet Hastaneleri Başhekimleri, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi, İş Sağlığı Güvenliği Birim Sorumlusu Dr. Şahin KAHYAOĞLU ve Ekibi, İl Disiplin Birim Sorumluları ve İlgili Uzmanların katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Sunulan hizmetlerin kalitesinin daha ileriye taşınabilmesi adına görüş ve önerileri alınarak değerlendirmeler ve çözüm odaklı görüşmelerde bulunulmuştur.”


Ali Babacan: “DEVA Partisi yerel seçimlere kendi adaylarıyla girecek” – Çanakkale YorumÖnceki Haber

Ali Babacan: “DEVA Partisi yerel seçimle...

Ayhan Gider’den bombalı saldırı girişimine tepki: “Devletimiz ve milletimiz gereken cevabı verecektir”Sonraki Haber

Ayhan Gider’den bombalı saldırı girişimi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!