Çanakkale'nin değeri 17 Petrol, Ezine'de yükseliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale'nin değeri 17 Petrol, Ezine'de yükseliyor
Çanakkale'nin Ezine ilçesinde geçtiğimiz Mayıs ayında hizmete giren 17 Petrol akaryakıt istasyonu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla kısa sürede müşterilerin beğenisini kazandı.

Çanakkale'nin çalışkan girişimcilerinden Gökay Yılmaz'ın sahibi olduğu 17 Petrol, geçtiğimiz Mayıs ayında Ezine'de hizmete girdi.

Çanakkale-İzmir karayolu üzerinde faaliyet gösteren 17 Petrol, müşteri memnuniyeti odaklı hizmeti ve uygun fiyat politikasıyla kısa sürede fark yaratmayı başardı.

Uzun yıllar akaryakıt sektöründe çeşitli görevlerde bulunan ve TERMO çatısı altında 17 Petrol'ü hizmete açan işletme sahibi Gökay Yılmaz, müşterilerin gösterdiği yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Sektöre yeni bir hizmet anlayışı getirmek adına Ezine'de akaryakıt istasyonu açmaya karar verdiklerini belirten Yılmaz, "Vatandaşlara uygun fiyata kaliteli hizmet vermek en büyük önceliğimiz. Yakıt almak için istasyonumuzu tercih eden müşterilerimizin buradan memnun ayrılmalarını önemsiyoruz. Gösterilen yoğun ilgi ve olumlu geri dönüşlerden çok memnunuz" dedi.

Çanakkale'nin bir evladı olarak, kent ekonomisine katma değer katmak ve istihdam sağlamanın önemine dikkat çeken Yılmaz, "Pandemi süreci ekonomik olarak elbette birçok kişinin elini kolunu bağladı. Ancak biz bu şehrin evladıyız. Bu zor zamanda çalışanlara istihdam sağlamak ve kent ekonomisine elimizden geldiğince destek olmak adına geri adım atmak istemedik. Sağ olsun müşterilerimiz de gösterdikleri ilgiyle yüzümüzü kara çıkarmadı" diye konuştu.

Yılmaz; genç ve dinamik bir ekiple Çanakkale'nin hizmetinde olduklarını, Çanakkale-İzmir karayolunu kullanan tüm vatandaşları 17 Petrol'e sadece akaryakıt almaya değil, çay içmeye de beklediklerini kaydetti. 

Anahtar Kelimeler:
Arman Bıçakçı kimdir, ne iş yapar?Önceki Haber

Arman Bıçakçı kimdir, ne iş yapar?

Ruhi Çenet kimdir? Ruhi Çenet nereli ve kaç yaşında?Sonraki Haber

Ruhi Çenet kimdir? Ruhi Çenet nereli ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!