Çan'da salep fideleri toprakla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan'da salep fideleri toprakla buluştu
Çan Belediyesi'nin üretime dayalı tarımın kalkınması ve desteklenmesi için başlattığı proje kapsamında daha önce ekim alanı hazırlığının yapıldığı tarlada salep fidelerinin ekimi gerçekleştirildi.

"Çan Belediyesi olarak daha ilk günden itibaren dile getirdiğimiz, üretime ve üretmeye yönelik çalışmalarımıza bir halka daha ekliyoruz" diyen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, belediye meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri salep fidesi ekim etkinliğine ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Geçtiğimiz ay toprak hazırlığını ve alan düzenlemesini yaptığımız salep bahçemizde, bugün 10 bin adet salep fide dikimini meclis üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirerek toprağa ektiğimiz saleplere can suyunu verdik. Önümüzdeki günlerde ikinci parti ekimleri gerçekleştireceğiz. Amacımız, üreticilerimize farkındalık yaratıp öncülük etmek. Pazar payı yüksek olan salep ekimini ilçemizde yaygınlaştırmak. Sürecin başından beri bizlere destek olan il ve ilçe tarım müdürlüğümüze tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Elektrik kesintilerine yeni düzenlemelerÖnceki Haber

Elektrik kesintilerine yeni düzenlemeler

Başkan Bayram'dan sağlık personeline ziyaretSonraki Haber

Başkan Bayram'dan sağlık personeline ziy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!