Çan'da yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan'da yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, salgın sürecinde maddi zorluklar çeken vatandaşlara destek olmak için başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardım kolilerinin, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandığını duyurdu.

"Daha fazla ihtiyaç sahiplerine ulaşalım. Çağrımıza destek veren hemşehrilerimizin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladık" diyen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yaşadığımız süreçte ekonomik sıkıntı çeken hemşehrilerimize hem belediyemiz imkanları doğrultusunda hem de kaymakamlık vefa grubu olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalıştığımızı ifade etmiştik. İmkanı olan siz değerli hemşehrilerimizin vereceği destek ile yardımlarımızı büyütmek istediğimizin çağrısını yapmıştık. Çağrılarımızı duyan hemşehrilerimizin desteği ile 'Çan halkımızın hediyesidir' ifadesini de kullanarak gıda kutularını vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık. 0850 522 17 17 Mavi Masa hattımıza ulaşarak daha kapsamlı bilgi alabilir, kampanyaya siz de destek olabilirsiniz."

Anahtar Kelimeler:
Kumbaralarındaki harçlıkları yardıma muhtaçlara ulaştırması için Başkan Yüksel'e gönderdilerÖnceki Haber

Kumbaralarındaki harçlıkları yardıma muh...

Bülent Turan: "Sağlıkta şiddetin engellenmesine yönelik kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunduk"Sonraki Haber

Bülent Turan: "Sağlıkta şiddetin engelle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!