Çan'da yine belediye mallarına saldırı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan'da yine belediye mallarına saldırı!
Çanakkale'nin Çan ilçesinde, belediyeye ait itfaiye ve temizlik araçlarının su dolumlarının sağlandığı alandaki elektrik panosuna kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırıya şu sözlerle tepki gösterdi:

İtfaiye ve Temizlik Araçlarının su dolumu sağladığı alanda "su pompaları elektrik panosu" belirsiz kişilerce zarara uğratılmış. Bu pano, olası yangın durumunda itfaiye ekiplerimiz için elzem oluşturan su dolumunu sağlıyor; yani ne yazık ki bu kişi ve/veya kişiler yangına müdahale etmek varken yangına bir kibritte ben atayım anlayışının vuku bulmuş halini yaşıyor... İlçemiz şehir içi temizliğini sağlayan araçların su dolum yeri aynı zamanda...  Bundan önce de belediyemizin yani halkın paralarıyla var olan kurum mallarına yapılan zararları sizlerle paylaşmıştık. Bu yaşanılan hadiseyi de üzülerek siz değerli vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Bir ve beraber olmamız gereken zamanları bu şekilde harcamamak dileğiyle..."

Çan'da geçtiğimiz günlerde belediyeye ait otobüs bekleme duraklarına da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verilmişti.

Anahtar Kelimeler:
Belediyenin borçlanma yetkisi talebi kabul edildiÖnceki Haber

Belediyenin borçlanma yetkisi talebi kab...

Çanakkale'de Afgan uyuşturucu çetesine operasyon!Sonraki Haber

Çanakkale'de Afgan uyuşturucu çetesine o...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!