Çan'ın kurtuluşu, belediye etkinlikleriyle kutlanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan'ın kurtuluşu, belediye etkinlikleriyle kutlanacak
Çan Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıl dönümünü gün boyu düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlayacak. 

23 Eylül Çan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, sabah saat 09.30’da Atatürk’ün manevi huzurunda çelenk sunma töreniyle başlayacak program akşam Çan Bisiklet Platformu ve vatandaşların bisikletle şehir turu sonrası düzenlenecek tenis turnuvası ödül töreni ile sona erecek.

Gün içinde devam edecek programlarda ise Saat 10.00’da Çan’ın düşman işgalinden kurtuluşunda büyük pay sahibi olan Osman Efendi’nin Atatürk Şehir Meydanındaki büstüne çelenk konulması ile mezarı başında anılması ve vefat etmiş eski belediye başkanlarının mezarlık ziyareti programları gerçekleştirilecek. Saat 12.00’de Çan Çarşı Camii’nde şehitler için mevlid-i şerif ve Kur’an-ı Kerim okutulacak.

Saat 14.30’da Çanlı müzisyenler, belediye araçlarının eşliğinde ilçe sokaklarında müzik şöleni yaşatacak.

Kutlamalar kapsamında saat 19.00’da Çan Bisiklet Platformu ve vatandaşların katılımıyla bisiklet turu gerçekleştirilecek ve son olarak saat 20.00’de tenis turnuvası ödül töreniyle program sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
Şarlan yeniden adayÖnceki Haber

Şarlan yeniden aday

10 bin 860 adet doldurma sigaraya el kondu!Sonraki Haber

10 bin 860 adet doldurma sigaraya el kon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!