CHP Merkez İlçe Başkanlığı: "Bu gönülden çabalar, hükümetin kutuplaştırıcı anlayışına feda edilemez"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Merkez İlçe Başkanlığı: "Bu gönülden çabalar, hükümetin kutuplaştırıcı anlayışına feda edilemez"
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı; iktidar ile yerel yönetimler arasında yaşanan ve günlerdir kamuoyunu meşgul eden yardım anlaşmazlığına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bugüne kadar Covid- 19 virüsü nedeniyle, işten çıkartılmış, işyerini kapatmak zorunda kalmış, 65 yaş üstü evden çıkması kısıtlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak, sosyal destek talebindeki vatandaşlara yardımcı olmak, sağlık çalışanlarımızın bu zorlu ve uzun süreçli çalışmalarında oluşacak temel ihtiyaç ve tıbbi malzeme ihtiyaçlarına çözüm bulmak; sosyal devlet olarak kamu kurumu ve kuruluşları ile belediyelerimizin görevleri arasındadır.    

Bu görevleri yerine getirirken tüm kurumlarımız ve belediyelerimiz din, dil, ırk ve siyasi ayrım yapmaksızın aklın ve vicdanın gereği olarak üzerine düşeni yerine getirmek zorundadır. 

Ülkemizde daha vaat edilen maske, kolonya dağıtımının bile tam olarak gerçekleştirilemediği şartlarda yurt dışına uçak dolusu giden yardımlar şov olarak adlandırılmazken temel görevi, vatandaşların ihtiyaçlarını görme ve hizmet etmek olan yerel yönetimlerin cansiperane yardım çabalarının şov ile ve hukuksuzlukla tanımlanması hem bizlerin hem de halkımızın yüreğinde yara açmaktadır.

Kendileri ne yapıyorsa mubah ve kusursuz olan, kendileri dışında yapılan her şeyin karşısında duran ve ötekileştiren bir yönetim anlayışının birlik, beraberlik söylemi ne kadar gerçekçidir?

Kentimizde de ülke genelinde olduğu gibi yerel yönetimlerimiz bu zor idari şartlarda sonuçları ne olursa olsun halkının yanında tüm kaynaklarıyla gönülden DERMAN olmaya ve hizmet vermeye devam etmektedir. Bu gönülden çabalar hükümetin tek yönlü kutuplaştırıcı ve olaylara halen politik çıkarları açısından bakan anlayışına feda edilemez. 

İyilik bulaşıcıdır, iyilik bulaştırmaya devam edeceğiz.

Evde kalın sağlıcakla kalın."

Anahtar Kelimeler:
Başkan Makas'ın 23 Nisan mesajıÖnceki Haber

Başkan Makas'ın 23 Nisan mesajı

Başkan Uygun'un 23 Nisan mesajıSonraki Haber

Başkan Uygun'un 23 Nisan mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!