CHP'de 'RES' krizi sürüyor: Kritik toplantıda anlaşma sağlanamadı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'de 'RES' krizi sürüyor: Kritik toplantıda anlaşma sağlanamadı!
CHP İl Teşkilatında Saros RES Projesi ile patlak veren kriz, dünkü toplantıda devam etti. Partilerinden ayrı hareket ederek projeye onay veren 6 CHP'li İl Genel Meclis üyesinin, İl Başkanı Metin Ümit Ural'ın uzlaşı isteğine rağmen kararlarından geri adım atmadıkları öne sürüldü.

Aynalı Pazar'ın haberine göre; CHP İl Genel Meclis üyeleri arasında Saros RES Projesi ile ortaya çıkan tartışma dünkü toplantıda da sonlandırılamadı. CHP İl Genel Meclis üyelerinin ve İl Başkanı Metin Ümit Ural'ın dün Kepez'de bir araya geldikleri öğrenildi. 12 CHP'li üyenin 'hayır' oyuna karşı 6 CHP'li üyenin 'evet' demesi ile Borusan EnBW Enerjinin bağlı şirketi Boylam Enerjiye ait Saros RES Projesinin İmar Değişikliği onaylanmıştı. Konu üzerinde tartışan CHP'li Meclis Üyeleri ve İl Başkanı Ural'ın bir uzlaşıya varamadığı öğrenildi.

Askıda bulunan İmar Değişikliği için 25 Haziran'a kadar itirazların devam ettiği Saros RES Projesine 'evet' diyen 6 üyenin kararlı oldukları öğrenildi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde yapılan itiraz etkinliğine de katılmayan 6 CHP'li Meclis Üyesinin tüm tepkilere karşı rest çektikleri iddia edildi. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural'ın ise Meclis Üyelerini uzlaştırmaya çalıştığı, konunun basında yer almaması konusunda üyeleri hassas davranmaya davet ettiği öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
Troya Caddesinde korkutan kaza!Önceki Haber

Troya Caddesinde korkutan kaza!

Başkan Öz, çalışmaları yerinde incelediSonraki Haber

Başkan Öz, çalışmaları yerinde inceledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!