CHP’den istifa etti, AK Parti’ye geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’den istifa etti, AK Parti’ye geçti
Geyikli Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Fatih Özcan, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. 

Fatih Özcan'ın AK Parti rozetini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz ile AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan birlikte taktı. 

Özcan’ın rozetinin takıldığı sırada AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu da hazır bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bülent Turan, “AK Parti’miz kuruluş ilkelerinden taviz vermeden her geçen gün daha da büyüyerek yoluna devam ediyor. Fatih Özcan parti politikalarından ve CHP’nin kuruluş çizgisinden ve ilkelerinden uzaklaşmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek partimize geçti. Biliyorsunuz daha önce de partimize diğer partilerden farklı görevlerden katılımlar olmuştu. AK Parti olarak ilkeli ve erdemli siyasetten bir an olsun vazgeçmedik. Söz konusu hemşehrilerimize, milletimize hizmetse siyasi parti ayrımı yapmadık. Milletimizle beraber yürüyüşümüz partimize olan teveccühün en önemli unsurlarından. Çanakkalemizde başka partilerden partimize daha fazla katılım olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Ayvacık’ta 10 bin 360 adet doldurulmuş sigara ele geçirildi!Önceki Haber

Ayvacık’ta 10 bin 360 adet doldurulmuş s...

Başkan Gökhan yatırımları incelediSonraki Haber

Başkan Gökhan yatırımları inceledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!