CHP'li Erkek'ten, Bakan Pekcan'a maske tepkisi: "Yazıklar olsun!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Erkek'ten, Bakan Pekcan'a maske tepkisi: "Yazıklar olsun!"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, "Halkın ulaşabilir olduğu noktalarda inşallah maskelerin satışını gerçekleştireceğiz" diyen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a, "Böyle bir dönemde hükümet vatandaşa maske satar mı? Yazıklar olsun.. Bu kadar mı acz içindesiniz! Belediyeler ücretsiz dağıtıyor!" sözleriyle tepki gösterdi.

Bir televizyon kanalında konuşan Bakan Pekcan'ın, halkın ulaşabilir olduğu noktalarda maske satışı yapacaklarını açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP'li Erkek, "Böyle bir dönemde hükümet vatandaşa maske satar mı? Yazıklar olsun.. Bu kadar mı acz içindesiniz! Belediyeler ücretsiz dağıtıyor!" sözleriyle Bakan Pekcan'a tepkisini dile getirdi.

İşte Erkek'in o paylaşımı:

BAKAN PEKCAN NE DEMİŞTİ?

Türkiye’nin maske üreticisi ve ihracatçısı bir ülke olduğunun altını çizen Bakan Pekcan, "Bakanlığımızın maskelere yönelik bir çalışması var, halkın ulaşabilir olduğu noktalarda inşallah bunların satışını gerçekleştireceğiz. Vatandaşımız ekmeğini ya da sebzesini nereden alıyorsa ona yakın yerden bunlara daha rahat ulaşabilecek” diye konuşmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Özgürlük Parkı da kapatıldı!Önceki Haber

Özgürlük Parkı da kapatıldı!

Çan Belediyesi, karantinadaki Maltepe köyünün ihtiyaçlarını karşılıyorSonraki Haber

Çan Belediyesi, karantinadaki Maltepe kö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!