CHP’li Ural istifaya hazırlanıyor! İşte sebebi…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Ural istifaya hazırlanıyor! İşte sebebi…
CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural’ın, 2023 seçimlerinde partisinden milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa edeceği öğrenildi.

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, 2023 seçimlerinde partisinin Çanakkale milletvekili adayı olmayı planlıyor.

Çanakkale Yorum’un edindiği bilgilere göre, milletvekili olma isteği ağır basan Ural’ın İl Başkanlığı görevinden istifa edeceği öğrenildi.

Ural’ın istifa kararını yönetim kurulu toplantılarında partililer ile paylaştığı ve Ural’ın istifasıyla boşalan il başkanlığı koltuğuna Doğan Ateş’in oturacağı gelen bilgiler arasında.

GENEL MERKEZE GİTTİ

Ural geçtiğimiz gün Ankara’ya giderek CHP Genel Merkezi’nde çeşitli ziyaretlerde bulunmuştu. Ural’ın söz konusu ziyaretlerinde milletvekili adaylığı için nabız yokladığı ve destek arayışına girdiği kaydedildi.

Ural’ın Ankara temasları esnasında kişisel sosyal medya hesabından yaptığı, “Siyaset geleceği planlamaktır, iktidara giden yolda gelecek, ilkeli, etik kurallarla, dava adamlarıyla planlanmalıdır.. Doğrudan demokrasiye ve birlikte başaracağımıza olan inancımla yol arkadaşlarımla birlikte yolumuz açık olsun” şeklindeki paylaşımı da milletvekili adaylığına yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlanmıştı.

Öte yandan Ural daha önce 2015 ve 2018 genel seçimlerinde partisi CHP'den 3'üncü sıra Çanakkale milletvekili adayı olmuştu. 


Bülent Turan: “Kürtlerin en çok oy verdiği parti AK Parti’dir”Önceki Haber

Bülent Turan: “Kürtlerin en çok oy verdi...

Ural’ın fotoğraf oyunu: Görüşemediği Kılıçdaroğlu ile eski fotoğrafını paylaştıSonraki Haber

Ural’ın fotoğraf oyunu: Görüşemediği Kıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!