Cinayet üzerinden siyaset!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cinayet üzerinden siyaset!
Önceki dönem CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Türkiye'yi ayağa kaldıran Pınar Gültekin cinayetinin, AK Parti iktidarında kadınları ikinci sınıf insan olarak gören anlayışın sonucu olduğunu iddia etti.

Pınar Gültekin cinayetine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İsmet Güneşhan, "18 yıllık AKP iktidarı döneminde kadın hep 2. sınıf insan olarak görülmüştür.
Kadına yönelik yapılan taciz, şiddet ve cinayetler bu anlayışın sonucu olarak da her geçen gün daha da artmaktadır. En son olarak da Pınar Gültekin korkunç bir cinayete kurban gitti. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin ve yüreğinde insan sevgisi olan herkesin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Güneşhan'ın, Türkiye'yi ayağa kaldıran Pınar Gültekin cinayetinin ardından AK Parti'yi hedef göstermesi dikkat çekti.

TURAN, CHP'Yİ HEDEF GÖSTEREN İSİMSİZ TROLLERİ ELEŞTİRMİŞTİ!

Hayatının baharındaki Pınar Gültekin'in, evli ve 1 çocuk sahibi bir cani tarafından acımasızca katledildiğinin ortaya çıkmasının ardından Türkiye tek yürek olmuştu.

Buna rağmen bazı isimsiz sosyal medya trolleri, katilin CHP'li olduğunu iddia ederek, "Pınar'ın katili CHP'li" şeklinde paylaşım yapmışlardı.

O paylaşımlara en sert tepkilerden biri, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'dan gelmişti.

Turan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Katil; şu partiliymiş, şu görüşlüymüş, şunları paylaşmış vs" bu toprakların anlayışı değildir. Kötülük, kimden gelirse gelsin kötüdür. Yıllarca mücadele ettiğimiz "karşı mahalleden" tuzağına düşmeyelim. Bir hakikat var ki; bir genç kızımız hayatını kaybetti!" ifadeleriyle söz konusu paylaşımlara tepki göstermişti.

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Yaramış kimdir? Ahmet Yaramış ile ilgili bilgilerÖnceki Haber

Ahmet Yaramış kimdir? Ahmet Yaramış ile...

Belediyeden vefa örneği: İsmail Usta'nın ismi parka verildiSonraki Haber

Belediyeden vefa örneği: İsmail Usta'nın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!