Conkbayırı Camii ve Eğitim Binasının yapım işine başlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Conkbayırı Camii ve Eğitim Binasının yapım işine başlandı
Conkbayırı Cami Derneği ve hayırsever vatandaşların destekleriyle yaptırılması planlanan Conkbayırı Camii ve Eğitim Binası inşaat alanının temeli iş makineleri tarafından kazılarak yapım işine başlandı.

Tekzen bölgesine yapılacak olan Conkbayırı Camii ve Eğitim Binasının temel kazma programına Vali İlhami Aktaş AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Conkbayırı Cami Derneği Başkanı Hasan Batu, dernek üyeleri, hayırsever vatandaşlar ve din görevlileri katıldı. Programda Vali Aktaş ve AK Parti’li Turan tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından Kur’an-ı Kerim okunması ve dua ettirilmesinin ardından iş makinelerinin Conkbayırı Camii ve Eğitim Binasının inşaat alanının temelini kazmasıyla inşaata başlandı.

Vali Aktaş, Conkbayırı Cami Derneği Başkanı Hasan Batu, dernek üyeleri ve hayırsever vatandaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederek Conkbayırı Camii ve Eğitim Binasının Çanakkale’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.


Acil servis triaj alanı yenilendiÖnceki Haber

Acil servis triaj alanı yenilendi

Biga’da kahreden kaza: Aracın altında kalan 2 yaşındaki çocuk can verdiSonraki Haber

Biga’da kahreden kaza: Aracın altında ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!