ÇTSO Başkanı Semizoğlu, koronavirüs denetimlerine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO Başkanı Semizoğlu, koronavirüs denetimlerine katıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il genelinde “Sağlık için, hepimiz için” sloganıyla başlatılan koronavirüs denetimlerine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ile İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul üyeleri katıldı.

17 Burda AVM ve Troypark AVM‘de bulunan iş yerlerinin koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uyup uymadığını denetleyen Vali İlhami Aktaş ve denetim heyeti AVM yönetimlerinden alınan tedbirler hakkında bilgiler alarak, rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetler hakkında işletme sahiplerine bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Semizoğlu; “Covid-19 sürecinin ülkemizde tespit edilerek tedbirlerin alınmaya başladığı ilk günden itibaren, T.C. Sağlık Bakanlığımız ve Bilimsel Danışma Kurulumuz tarafından yayınlanan tüm rehber ve bilgilendirme faaliyetlerini üyelerimize eş zamanlı olarak tüm iletişim kanallarımızdan duyurduk. İşletmelerimizin salgın sürecinde alması gereken tedbirler konusunda farkındalık yaratarak bilinçlenmelerini sağladık. Gerçekleştirilen ziyaretlerde işletmelerimizin halk sağlığı için gösterdikleri hassasiyet için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
Özbek köyünde orman yangını!Önceki Haber

Özbek köyünde orman yangını!

Biga'da kaçak sigara ticareti yapan şüpheli yakalandı!Sonraki Haber

Biga'da kaçak sigara ticareti yapan şüph...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!