ÇTSO VE Beypazarı Ticaret Odası arasında kıyaslama çalışması yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO VE Beypazarı Ticaret Odası arasında kıyaslama çalışması yapıldı
Beypazarı Ticaret Odası Yöneticileri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Akreditasyon faaliyetleri kapsamında kıyaslama çalışmaları gerçekleştirdi.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen görüşmede, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt, Beypazarı Ticaret Odası Genel Sekreteri Mehmet Yurdakul, Beypazarı Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu Raziye Uzunoğlu ve ÇTSO Proje Uzmanı Gökhan Doğru hazır bulundu.



“ODAMIZ BÖLGENİN EN ÇOK PROJE ÜRETEN VE ÜRETİLMESİNE KATKI SAĞLAYAN KURUM”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Beypazarı Ticaret Odası Yetkililerine Odamız adına ilimize şehrimize hoş geldiniz diyorum. Bugün itibariyle 8.000 üyeye sahip ve gücünü üyelerinden alan büyük bir aileyiz. Odamız bölgemizin ve üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirmek üzere hayata geçirdiği veya destek verdiği projelerin beğeniyle karşılanarak örnek gösterilmesi bizi gururlandırdı. Lobicilik faaliyetlerimiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve devam eden faaliyetlerimiz hakkında Beypazarı Ticaret Odası Yöneticilerimize bilgi vererek, görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine son 10 yılda gerçekleştirdiğimiz projeler ve lobicilik faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Akreditasyon kıyaslama çalışmaları kapsamında Odamızı ziyaret ettikleri için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Beypazarı Ticaret Odası ziyaretinde, Çanakkale ilinin genel ekonomik yapısı hakkında da bilgi verildiğini belirten Genel Sekreter Sema Sandal, akreditasyon kıyaslama çalışmalarının, yıllık iş planlarının hayata geçirilmesinde, güçlü ve zayıf alanların görülmesi açısında büyük fayda sağladığını süreç geliştirme çalışmalarına iki Oda için de katkı sağladığını belirtti.

Ziyarette Proje Uzmanı Gökhan Doğru tarafından Çanakkale ilinin öncelikli sektörleri ile Oda tarafından gerçekleştirilen, yürütülen projeler ve ilin sosyo-ekonomik gelişmişlik seviyesini gösteren tablolarla ilgili sunum yapıldı.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen; “ Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasıyla yaptığımız akreditasyon kıyaslama çalışması son derece verimli geçti, özellikle projeler konusunda büyük tecrübeye sahip Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapacağımız çalışmalarda işbirliği ve görüş alışverişi yapmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Bizi son derece iyi ağırlayan Başkan Yardımcımız Fahrettin Ersoy’a ve Genel Sekreterimiz Sema Sandal’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.    

Oda Başkanları tarafından karşılıklı hediyelerin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle kıyaslama ziyareti tamamlandı.     

Anahtar Kelimeler:
Tandem bisikletler hizmete girdiÖnceki Haber

Tandem bisikletler hizmete girdi

Biga'da zehir tacirlerine geçit yok!Sonraki Haber

Biga'da zehir tacirlerine geçit yok!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!