ÇTSO ve ÇOMÜ arasında ‘Staj Protokolü’ imzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO ve ÇOMÜ arasında ‘Staj Protokolü’ imzalandı
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) arasında, ÇOMÜ’de öğrenim gören kadın öğrencilerin staj etkinliğinin gerçekleştirilmesi, ortak etkinliklerin düzenlenmesi ve iş başvurularında öncelik sağlanması için yapılacak iş birliğine ilişkin protokol imzalandı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Semih Toprak, İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Didem Güner, Prof. Dr. Duygu Aktürk, Ayşe Berna Ergin ve Seçil Yavaşoğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

ÇOMÜ ile yapılan iş birliği protokolü hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu şöyle konuştu:

“Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde öğrenimleri devam eden kadın öğrencilerin, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı firmalara staj başvurularının öncelikli olarak değerlendirilmesini hedefleyen iş birliği protokolümüzün tüm taraflara fayda sağlaması için çalışacağız. TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi koordinasyonunda yürütülecek staj iş birliğinde; üye firmalarımıza yapılan iş başvurularında öncelikli olarak özgeçmişlerinin değerlendirilmesi ve ÇOMÜ ile ortak etkinliklerin düzenlenmesini hedefliyoruz. Kadınlarımızın koruma ve kollama dengesini ekonomimize kazandırmak, katma değere dönüştürmek ve ilimizde kalıcı istihdama katkı sağlamak üzere imzalanan protokol için desteklerini esirgemeyen ÇOMÜ Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Sedat Murat’a ve staj çalışmasının alt yapısını hazırlayan İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerine, ÇOMÜ Kadın Girişimciler Öğrenci Topluluğuna teşekkürlerimi sunuyorum.”


Ayvacık’ta baraj ve gölete 110 bin adet sazan yavrusu bırakıldıÖnceki Haber

Ayvacık’ta baraj ve gölete 110 bin adet...

Başkan Makas: “Şanlı Anafartalar Zaferi’mizin 107. yılı kutlu olsun”Sonraki Haber

Başkan Makas: “Şanlı Anafartalar Zaferi’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!