ÇTSO ve Hamburg Ticaret Odası’ndan iş birliği toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO ve Hamburg Ticaret Odası’ndan iş birliği toplantısı
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Hamburg Ticaret Ataşeliği ve Hamburg Ticaret Odası iş birliğinde, gıda üretimi, yeme-içme ve konaklama sektör temsilcileri Hamburg Ticaret Odası’nda bir araya gelerek sektörel toplantılar ve B2B görüşmeler gerçekleştirdi.

Sektörel toplantılar ve B2B görüşmeler; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeme-içme sektörü Meclis ve Komite üyesi İlke Diler, gıda sektörü Meclis ve Komite üyeleri Bülent Şancı ve Muzaffer Ünlüer, gıda sektörü Komite üyesi Onur Erten ile sektör temsilcilerinin yer aldığı heyetin katılımıyla, 9-11 Mart 2023 tarihlerinde Hamburg Ticaret Odası iş birliğinde Hamburg’da gerçekleşti.

9 Mart 2023 tarihinde Hamburg Ticaret Odasında sektörel toplantı ile başlayan görüşmeler, 10 ve 11 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen ikili iş görüşmeleriyle devam etti. Hamburg iş geliştirme ziyareti hakkında bilgi veren Meclis Üyesi İlke Diler, “Hamburg Ticaret Ataşeliği destekleri ile Odamız ve Hamburg Ticaret Odası iş birliğinde gerçekleştirilen toplantılarda, Hamburg’da gıda üretimi, yeme-içme ve konaklama sektörlerinde yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Hamburg’a ne satabiliriz ve Hamburg’dan ne alabiliriz konularında Hamburg’da faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle iki gün boyunca detaylı olarak istişarelerde bulunma fırsatımız oldu. Hamburg Ticaret Odası ile en yakında zamanda online toplantı yaparak tedarikçi firmalarla görüşme yapmak istediğimizi ve firmalar arasında ortak ticari noktalar bulunduğu takdirde Hamburg’dan Çanakkale’ye alım heyeti düzenleyebileceğimizi kendilerine ilettik. Hamburg Ticaret Odası Dış İlişkiler Sorumlusu Behnaz Shabani görüşmelerin her iki taraf için de son derece verimli geçtiğini ve ziyaret sayesinde Çanakkale gıda üretimi ve hizmet sektörü hakkında bilgi aldıklarını belirterek online toplantı için memnuniyetle destek vermek istediklerini belirtti. Odamız organizasyonunda gerçekleştirilen Hamburg iş geliştirme gezimize katılım sağlayarak toplantı ve görüşmelerin verimli geçmesine katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 


57. Alay Tekirdağ'dan Çanakkale'ye yürüyorÖnceki Haber

57. Alay Tekirdağ'dan Çanakkale'ye yürüy...

Eşini iki kez kaçıran muhtar için 23 yıla kadar hapis cezası istendiSonraki Haber

Eşini iki kez kaçıran muhtar için 23 yıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!