ÇTSO yönetiminden Selanik çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO yönetiminden Selanik çıkarması
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Selanik Başkonsolosluğu’nu ziyaret etti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu’nun gerçekleştirdiği ziyarette ÇTSO heyetini, Selanik Başkonsolosu Efe Ceylan ve Ticaret Ataşesi Ahmet Erdoğan karşıladı.

ÇANAKKALE VE YUNANİSTAN ARASINDAKİ TİCARİ İLİŞKİLERİN ARTIRILMASI GÖRÜŞÜLDÜ

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Selanik Başkonsolosu Efe Ceylan ve Ticaret Ataşesi Ahmet Erdoğan ile Çanakkale ve Yunanistan arasındaki ihracat potansiyelini artırmak için yapılabilecekler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmede; Yunanistan ile yapılacak ticarette dikkat edilecek hususlar detaylıca ele alınırken, Çanakkale’ye Yunanistan’dan getirilmesi hedeflenen alım heyeti konusunda önerilerde bulunuldu.

Görüşme sırasında ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından; Çanakkale ve Yunanistan arasında hangi ürünlerle ithalat ve ihracat yapılabileceği konusu da gündeme getirildi.

SELANİK’TEKİ ATATÜRK EVİ ZİYARET EDİLDİ

İki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla Yunanistan’a giden ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Selanik Başkonsolosluğu görüşmelerinin ardından Başkonsolos Efe Ceylan eşliğinde Selanik’te bulunan Atatürk Evi’ni ziyaret etti.

 


Devlete olan borçlar ve cezalara yapılandırma geliyorÖnceki Haber

Devlete olan borçlar ve cezalara yapılan...

Çanakkale'de suç örgütü çökertildi: 7 şüpheli tutuklandıSonraki Haber

Çanakkale'de suç örgütü çökertildi: 7 şü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!