ÇTSO’dan, Gökçeada temasları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO’dan, Gökçeada temasları
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’i ve Gökçeada Kaymakamı Dr. Serhat Doğan’ı makamlarında ziyaret ederek Gökçeada’nın sosyal ve ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÇTSO heyeti tarafından gerçekleştirilen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Deniz Tennioğlu ve Ersin Kahraman, Genel Sekreter Sema Sandal, 10 no'lu ’Meslek Komite Başkanı Kadir Alaylı, 11 no’lu Meslek Komite temsilcisi Bülent Ecevit Atalay ile Oda Yazı İşleri Memuru Evren Şahin hazır bulundu.

“GÖKÇEADAMIZ TÜRKİYE’NİN İLK CITTASLOW ADASI OLARAK GURUR KAYNAĞIMIZ” 

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semzioğlu gerçekleştirilen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

“Gökçeada ilçemizi ziyaret ederek hem Yönetim Kurulu toplantımızı burada yaptık hem de Gökçeada Belediye Başkanımızı ve Gökçeada Kaymakamımızı ziyaret ederek Ada hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Pandemi sürecinde ön plana çıkan Gökçeada’mızın durumunu yerinde görmek, ilgili kurum yetkilileriyle fikir alışverişi yapmak ve üye ziyareti için planladığımız ziyaretimiz tüm taraflar için verimli geçti. Yeni atanan Kaymakamımız Sayın Dr. Serhat Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine şehrimiz ve Gökçeada ilçemizle ilgili bilgilerimizi aktardık ve her zaman iş birliğine hazır olduğumuzu kendilerine arz ettik. Gökçeada Belediye Başkanımız ile ilçemizin nüfus artışı ve bu artış karşısında alınan tedbirler hakkında görüş alışverişi yaptık. Türkiye’nin ilk Cittaslow yani sakin adası olma özelliğini fazlasıyla hak eden Gökçeadamızın doğal güzelliklerinin bozulmadan büyümesi için yapılan tüm çalışmaları destekliyor ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”


 

Anahtar Kelimeler:
Şahin Aygül: “Din görevlilerimiz beşikten mezara kadar insanımızın yanındadır”Önceki Haber

Şahin Aygül: “Din görevlilerimiz beşikte...

Yeni müdür göreve başladıSonraki Haber

Yeni müdür göreve başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!