Deniz Akkaya'nın Selin Ciğerci ve Kızı Hakkındaki Zehir Zemberek Açıklamaları "Taktı Kafaya" Dedirtti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deniz Akkaya'nın Selin Ciğerci ve Kızı Hakkındaki Zehir Zemberek Açıklamaları "Taktı Kafaya" Dedirtti
Aralarındaki polemik hiç bitmeyen Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci cephesinde yeni gelişmeler yaşandı... Dilan Polat'tan sonra Selin Ciğerci'nin de MASAK tarafından incelenmesi gerektiğini söyleyen Murat Ağırel'e katılan Deniz Akkaya, videolar çekerek Selin Ciğerci'ye seslendi. Hem Selin Ciğerci hem de kızı hakkında olay açıklamalar yaptı.

Her şey Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak istediğini açıkladıktan sonra başlamıştı hatırlarsanız...

Bir süredir yaptığı işlerle değil de skandal açıklamaları, paylaşımları ve insanlarla girdiği polemiklerle gündem olan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anne açıklamasından sonra canlı yayında demediğini bırakmamıştı. Ve ikili, büyük bir kavgaya tutuşmuştu.

Selin Ciğerci, önceden fuhuş yaptığı için kendisinin anne olamayacağını ve evlat edinemeyeceğini söyleyen Deniz Akkaya'ya dava açmıştı. Ve hatta kazanmış, Deniz Akkaya'nın 3 gün hapis yatmasına sebep olmuştu.

Skandal açıklamalarına ara vermeden devam eden Deniz Akkaya, ülkenin gündemindeki Dilan-Engin Polat meselesiyle benzer şekilde Selin Ciğerci'nin de incelenmesi gerektiğini söyleyen Murat Ağırel'e destek çıktı.

Önce konuyla ilgili birkaç hikaye paylaşan Deniz Akkaya Konuya; "Son hız dümendelermiş" diyerek girdi.

Selin Ciğerci'nin evlat sahibi olmasını "çocuk ticareti" olarak yorumladıktan sonra kızı Selenay'a ne kadar üzüldüğünü belirtti.

Gökhan Çıra'yı da dahil ederek, "Ayağı on kez çimene değmiş futbolcu, oynadığı takımı nasıl aldı ordan başlamak lazım" dedi.

Hızını alamayan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'ye seslendiği videolar da paylaştı. Önce bu konuyu tekrar gündeme getirenin Murat Ağırel olduğunun altını çizen Akkaya, Selin Ciğerci'nin 2.Sayfa'ya katılıp ağlayarak yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Selin Ciğerci'nin kızından sıkıldığını duyduğunu ve kızına çok üzüldüğünü söyledikten sonra da "Bu çocuğu bahane ederek Amerika'ya topuklama peşindesin. Çünkü bugün olmasa yarın sen buradan içeri gireceksin, bunun farkındasın" dedi.

Sonra kendi cümlesiyle Selin Ciğerci'ye "bilmediği din ve ahlak bilgisi dersini" verdi.

Son olarak konuyu "Bunlar gibi bir tane daha var ya" diyerek Dilan Polat'a da çekti ve "Sizin gibiler ancak devlet izin verdiği sürece nefes alır!" açıklamasında bulundu. Ayrıca Ciğerci'nin kızı Ayşe hakkında konuştuğunu da ima eden Akkaya kızının adını kimsenin ağzına alamayacağının altını çizdi.

Kaynak: Onedio


Ekonomi basınının duayen ismi Osman Arolat hayatını kaybettiÖnceki Haber

Ekonomi basınının duayen ismi Osman Arol...

Çanakkale’de sahte MİT’çi operasyonu!Sonraki Haber

Çanakkale’de sahte MİT’çi operasyonu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!