DEVA Partisi, Ayvacık'ta Engin Ören'e emanet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisi, Ayvacık'ta Engin Ören'e emanet
DEVA Partisi Ayvacık Kurucu İlçe Başkanı Engin Ören oldu. Ören’e mazbatasını DEVA Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca verdi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Karaca, Ören’in Ayvacık’ta büyük başarılara imza atacağına inandıklarını belirterek başarılar diledi.

“SORUMLULUK ALMA VAKTİ”

Ayvacık Kurucu İlçe Başkanı Engin Ören, göreve layık görülmesine ilişkin yaptığı açıklamada çok çalışacaklarını belirtti. Ören, şunları söyledi;

250 bin Şehidimizin kanlarıyla sulanan bu topraklara hizmet etme anlayışı ve bu hizmeti de dürüst ve şeffaf bir şekilde, adalet gözeterek yapma amacıyla çıktığım bu yolda, bana verilen fırsat için İl Başkanım Berkan Karaca’ya, Kurucu Heyete ve Genel Merkeze teşekkür ediyorum. Ülkenin yönetimine ve iktidara en büyük aday olduğunu düşündüğüm DEVA Partisi’nin yerelde temsili için heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Her yerde DEVA, her derde DEVA olmak için gece gündüz çalışıp, görev ve sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getireceğiz.

ENGİN ÖREN KİMDİR?

Engin Ören, 1987 yılında Ayvacık ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Ayvacık ilçesinde, liseyi Çanakkale’de, üniversite eğitimini ise Edirne’de Trakya Üniversitesi Radyo ve TV Yayıncılığı bölümünde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesinde Dış Ticaret, Anadolu Üniversitesinde Kamu Yönetimi Bölümlerinde eğitim aldı. İstanbul’da farklı sektörlerde uzun yıllar çalıştıktan sonra Çanakkale’de 3 yıl gazetecilik yapan Engin Ören, sonrasında Ayvacık ilçesine yerleşerek burada halı yıkama, tuhafiye, düğün organizasyon ve emlak danışmanlığı alanlarında hizmet vermeye devam etmektedir. Engin Ören, evli ve 1 çocuk babasıdır.
 

Anahtar Kelimeler:
Balıkesir'den Çanakkale'ye uyuşturucu sevkiyatı yapacaklardı: Biga'da yakalandılar!Önceki Haber

Balıkesir'den Çanakkale'ye uyuşturucu se...

AK Parti’de üye kampanyası sürüyor: Başkan Makas kapı kapı geziyorSonraki Haber

AK Parti’de üye kampanyası sürüyor: Başk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!