Esra Yüksel: "Sosyal Konutlar meselesini gündemde tutmaya devam edeceğiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esra Yüksel: "Sosyal Konutlar meselesini gündemde tutmaya devam edeceğiz"
anket
Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, şehrin kanayan yarası haline gelen Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinin takipçisi olduklarını dile getirdi.

Sosyal Konutlar sakinlerinden Murat Kökçak ile bir araya gelerek, kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen son noktaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Esra Yüksel, "Her fırsatta gündeme getirdiğimiz Sosyal Konutlar konusunu takipteyiz. Belediyenin bu konuda bir çalışma içinde olduğunu biliyorum. Umarız bu çalışma, Sosyal Konutlar ve dönüşümü ile ilgili tüm taraflarda karşılık bulan bir çalışma olur ve kaybedilen zamanı da telafi edecek hızda bir dönüşüm başlar" dedi.

"İCRA MAKAMI BELEDİYEDİR"

Sosyal Konutların kentsel dönüşümü noktasında icra makamının belediye olduğunun altını çizen AK Parti'li Yüksel, "Burada icra makamı Belediyedir. 'Çözüm yolunda bize düşen ne varsa göreve hazırız' demeye devam ediyoruz. Sosyal Konutlar dönüşüm sorunu şehrin gündeminden kalkana kadar konunun takipçisi olmaya ve gündemde tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Resmen açıklandı: Vali Aktaş, tartışmalı bütçeyi geri gönderdi!Önceki Haber

Resmen açıklandı: Vali Aktaş, tartışmalı...

Çanakkale'de kuraklık ihtimaline karşı B planı hazır: Umurbey BarajıSonraki Haber

Çanakkale'de kuraklık ihtimaline karşı B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!