Esra Yüksel’den 2 yıllık performans değerlendirmesi: “Diyalog, istişare ve destekten kaçınmayacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esra Yüksel’den 2 yıllık performans değerlendirmesi: “Diyalog, istişare ve destekten kaçınmayacağız”
Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, görevde geçirdikleri 2 yıl süresince gündeme getirip takipçisi oldukları projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak, şehrin yeni yerleşim bölgesi Tekzen mevkiine yapılması için uzun süredir mücadele verdikleri caminin şantiye çalışmasının başladığı müjdesini veren AK Parti’li Yüksel, bundan sonraki süreçte Sarıçay üzerine inşa edilmesi planlanan dördüncü araç köprüsü projesinin hayata geçirilmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

Yüksel ayrıca, görevde geçirdikleri 2 yıl süresince gündeme getirip takipçisi oldukları projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti’li Yüksel, kişisel sosyal medya hesabından belediye meclis grubu adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak, şehrimizin yeni yerleşim bölgesi Tekzen mevkiine yapılması için belediye meclisinde uzun süredir mücadelesini verdiğimiz camimizin şantiye çalışmaları başlamıştır. Hayırlı olsun. 

Şimdi sırada, sürekli gündemde tuttuğumuz ve Sarıçay üzerine yapılmasının ardından şehrin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak 4. araç köprüsü projesi var. Bu projenin hayata geçmesi için de süreci hızlandırma adına üzerimize düşeni yapmak için çalışıyoruz.

İki yılı bu ay dolan belediye meclis üyeliği görevimiz boyunca, şehrimize hizmet için gündeme getirdiğimiz, eleştirdiğimiz ve icrasını beklediğimiz; Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi, çevre sorunları, hafriyat ve moloz döküm alanı ihtiyacı, belediyeye ait  yarım kalmış binalar sorunu, bir çevre sorunu haline gelen Sarıçay’ın durumu, belediye kaynaklarının kullanımında ve yeni kaynak arayışlarında gözlenen sorunlar, otopark ihtiyacı ve trafik sorunu, depreme hazırlık ve tüm bunların yanı sıra 1915 Çanakkale Köprüsü ile Ezine Gıda OSB gibi devasa yatırımlarla gelişecek şehrimizin  geleceğe hazırlanması noktasında yapılması gereken plan ve programlar hakkında  fikir beyan etmeye, eleştirmeye ve eleştirdiğimiz konuların takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Şehrimize hizmette niyet ve samimiyet oldukça diyalog, istişare ve destek olmaktan da kaçınmayacağımızı bir kez daha  ifade etmek isterim.  

Kamuoyuna saygılarımla…”
 

Anahtar Kelimeler:
Bozcaada’da karantinadan kaçtı, Çanakkale'de karantinaya alındı!Önceki Haber

Bozcaada’da karantinadan kaçtı, Çanakkal...

Çanakkale Devlet Hastanesi'nde koroner yoğun bakım ünitesi hizmete girdiSonraki Haber

Çanakkale Devlet Hastanesi'nde koroner y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!