Fahrettin Ersoy: “Çanakkale OSB’yi, ‘Yeşil OSB’ yapacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fahrettin Ersoy: “Çanakkale OSB’yi, ‘Yeşil OSB’ yapacağız”
Çanakkale OSB personelleri, Sıfır Atık Bilgilendirme Seminerine katıldı. Eğitim faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Çanakkale OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, “Hedefimiz, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesini ‘Yeşil OSB’ kategorisine sokabilmek” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde 3 Kasım Salı günü webinar-internet üzerinden gerçekleştirilen Sanayi Tesisleri ve OSB’ler için ‘Sıfır Atık Uygulaması’ bilgilendirme seminerine, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi personeli, Elektrik Teknikeri Sadık Uygur, Harita Teknikeri Mesut Şahin, İdari İşler Personeli Tevfik Milletsever katıldı.

“ÇANAKKALE OSB’Yİ ‘YEŞİL OSB’ YAPACAĞIZ”

Eğitim faaliyetiyle ilgili bilgi veren Çanakkale OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, “Çanakkale OSB’de faaliyet gösteren firmalarımızın ‘Sıfır Atık’ uygulaması kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmaları desteklemek ve geliştirmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız organizasyonunda gerçekleştirilen eğitime OSB personelimiz katıldı. Hedefimiz Çanakkale Organize Sanayi Bölgesini ‘Yeşil OSB’ kategorisine sokabilmek. Bu amaçla bölgedeki tüm partnerlerimizle iş birliği yaparak, OSB olarak faydalanabileceğimiz ulusal ve uluslararası destek mekanizmalarını takip ediyor ve araştırıyoruz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale'de kahvehaneler bugünden itibaren saat 22.00'de kapanacak!Önceki Haber

Çanakkale'de kahvehaneler bugünden itiba...

Çanakkale'de kural tanımaz sürücüler havadan görüntülendi!Sonraki Haber

Çanakkale'de kural tanımaz sürücüler hav...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!