Gelecek Partisi'nden, Tarihi Alan Başkanlığına 'seyircisiz konser' tepkisi: "Boşa giden para hükmündedir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi'nden, Tarihi Alan Başkanlığına 'seyircisiz konser' tepkisi: "Boşa giden para hükmündedir"
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, 10 Ağustos Anafartalar Zaferi'nin 105.yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen ‘seyircisiz konsere’ tepki gösterdi. Alan Başkanlığını, bütçesini çarçur etmekle suçlayan İl Başkanı Yıldırım, ülkece ekonomik olarak zor zamanlardan geçilen bugünlerde seyircisiz düzenlenen bir konsere dudak uçuklatan meblağlarda paralar harcandığını ifade ederek, yapılan bu etkinliğin amaç fayda dengesi gözetmediğini belirtti. 

Gelecek Partisi İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığımız özerk yapısı ve yüksek bütçesi ile tarihi alanın ihyası hususunda çalışmalara mesai ve para harcamalıdır. Sağ olsun alan başkanımız bu konuda hassasiyet göstermekte ve çalışmalar da yapmaktadır. Biz Gelecek Partisi olarak iyiye iyi kötüye kötü demesini bilen bir siyasi zihniyetten geliyoruz. Fakat dün yapılan ve seyircisiz olarak gerçekleştirilen konserde harcanan para bize göre boşa giden para hükmündedir. Elbette şanlı tarihimiz için önemli bir zafer olan Anafartalar Zaferi ile ilgili etkinlikler planlanması gayet doğal ve yerindedir. Ama bu etkinlikler planlanırken ülkenin ekonomik durumu ve Çanakkale halkının beklentileri de göz önüne alınmalı ve vatandaşlarımızın da destekleyeceği etkinlikler gerçekleştirilmelidir.

Dün yapılan etkinlik 3 sanatçının boş sahneye verdiği konserden ibaret olup bu anlamda maalesef Çanakkale halkının da tepkisine neden olmuştur. Alan başkanlığımızın bu konuda daha hassas olmasını bekliyor ve bu konuda Alan Başkanımızı da duyarlı olmaya davet ediyoruz. Alan başkanlığı tarafından şeffaflık ilkeleri doğrultusunda dün yapılan etkinliğe harcanan bütçeyi de halkımızla paylaşmasını bekliyoruz."

Anahtar Kelimeler:
AK Parti'nin 'sabotaj' suçlamasına Başkan Özacar'dan cevapÖnceki Haber

AK Parti'nin 'sabotaj' suçlamasına Başka...

MHP Ezine İlçe Kongresi tek adayla yapılacakSonraki Haber

MHP Ezine İlçe Kongresi tek adayla yapıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!