Gelibolu’ya yeni hastane binası yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelibolu’ya yeni hastane binası yapılacak
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu Devlet Hastanesi’nin 2023 yılı yatırım programına alındığını açıkladı. Bu kapsamda Gelibolu’ya yeni hastane binası yapılacak.

Gelibolu’ya modern, donanımlı bir hastane binası yapılacağını söyleyen Turan, konuya ilişkin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Gelibolu’muz tarihin emaneti, çok özel bir merkez. Daha önce ilçemizin kalkınması için birçok yatırım hayata geçti. Doğalgaz ilk ateş yakma töreniyle evlerimize doğalgaz arzı sağlanması süreci başladı. Kapalı yüzme havuzu, spor ve okçuluk salonu başta olmak üzere spor yatırımlarımız devam ediyor. Yakın zamanda açılan Fen Lisesi yine eğitim alanında önemli bir yatırım. Gelibolu Feribot Terminali ihalesi yapıldı, inşaat süreci başladı. Şimdi de şehrimizin her yerinde olduğu gibi Gelibolu’muzda da sağlık yatırımlarımız sürüyor. Gelibolu Devlet Hastanesi, 2023 yılı yatırım programına alındı. Önümüzdeki aylarda proje çalışmalarına, ardından yeni hastane binasının inşaatına başlanacak. Bir süredir takip ettiğimiz bir konuydu. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte Sağlık Bakanlığımıza, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğümüze, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”


Çanakkale’nin yapı denetim sektör temsilcileri ÇTSO’da bir araya geldiÖnceki Haber

Çanakkale’nin yapı denetim sektör temsil...

Başkan Yüksel: “Sadece seçim zamanı değil, Ezineli hemşehrilerimizin her daim hizmetkarı olmaya devam edeceğiz”Sonraki Haber

Başkan Yüksel: “Sadece seçim zamanı deği...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!