GESTAŞ seferlerini azalttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GESTAŞ seferlerini azalttı
Çanakkale merkezli deniz ulaşım şirketi GESTAŞ, koronavirüs tedbirleri kapsamında, sefer sayılarını azalttığını duyurdu.

GESTAŞ'tan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Ülkemiz genelinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığı tavsiyesiyle başlatılan 'evden çıkmama' tedbirleri doğrultusunda; sefer sayılarımızda azaltıma gidilmiştir.  

- 65 yaş üstü kişilere getirilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte, 65 yaş üstü kişilerin kullanımına açık olan 65+ Gestcardlar tüm hatlarımızda geçişlere kapatılmış olup, 65 yaş üstü indirimleri uygulamadan kaldırılmıştır. Öncelikle sizlerin ve çevrenizdekilerin sağlığını düşünerek alınan bu kararı anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederiz.

- Gemi ve iskelelerimizde gerçekleştirdiğimiz dezenfekte çalışmaları, özellikle kapalı alanlardaki daha sık temizlik uygulamaları salgın hastalık riskine karşı aldığımız başlıca önlemler arasındadır. Sizin ve çevrenizdekilerin sağlığı için sosyal mesafenizi korumaya, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya özen gösteriniz. 

Sağlıklı günler dileriz."

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE SEFERLER İPTAL

GESTAŞ ayrıca, olumsuz hava koşuları nedeniyle Kabatepe-Gökçeada hattında sadece saat 19.00 seferinin yapılacağını, diğer tüm seferlerin ise iptal edildiğini duyurdu.


Başhekim Tali'den iddialara fotoğraflı cevapÖnceki Haber

Başhekim Tali'den iddialara fotoğraflı c...

Biga’da sokak hayvanları yalnız değilSonraki Haber

Biga’da sokak hayvanları yalnız değil

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!