Gigi Hadid büyüyen karnını ilk kez gösterdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gigi Hadid büyüyen karnını ilk kez gösterdi
Ünlü model Gigi Hadid, sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği bir canlı yayında, büyüyen karnını ilk defa gösterdi.

Gigi Hadid, Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayın sırasında ilk kez hamileliği hakkında konuştu. Hamileliğini neden gizli yaşadığını soran takipçilerine Hadid, “Açıkçası hamileliğim dünyadaki en önemli şey değil.” şeklinde konuştu.

Zayn Malik ile yeniden barışan ve anne olmayı ünlü model, ilk kez büyüyen karnını da gösterdi. Hadid, hamileliğini annesi Yolanda Hadid’in çiftliğinde geçiriyor. Koronavirüs karantinasının başında çiftliğe giden ünlü model, Zayn Malik ile bebek beklediklerini de oradan duyurmuştu.

Giydiği yeşil-beyaz kareli gömleğinin açık kalan kısmından karnı görünen Hadid, aslında hamileliğinin aşamalarını gözler önüne seren fotoğraflar çekip aile üyelerine ve arkadaşlarına gönderdiğini söyledi.

Gigi Hadid kimdir?

Gigi Hadid, 23 Nisan 1995 tarihinde doğmuştur. modellerinden biridir. Los Angeles, ABD’de dünyaya gelen Gigi Hadid’in tam ismi Jelena Noura Hadid’dir. Babası Filistinli Mohamed Hadid, annesi ise Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster olan Gigi Hadid’in Bella adında bir kız kardeşi ve Anwar adında da bir erkek kardeşi vardır.

Annesi ve babası 2000 senesinde boşanan Hadid, 2013 yılında Malibu High School’dan mezun oldu. Liseden mezun olmuş olduktan sonra New York’a taşınan Hadid, modellik yapmaya başladı. Hadid, birçok ünlü markanın yüzü olmuştur.

Genç model Cody Simpson ve Joe Jonas ile birlikte olduktan sonra Kasım 2015 itibariyle dünyaca ünlü müzik grubu ‘One Direction’ ile tanınan ve ardından gruptan ayrılan Zayn Malik ile olmaya devam ediyor.


Çanakkale'de 15 Temmuz şehitleri anıldıÖnceki Haber

Çanakkale'de 15 Temmuz şehitleri anıldı

CHP'de kurultay delegeleri buluştuSonraki Haber

CHP'de kurultay delegeleri buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!