Gültekin Yıldız'dan büyük depremin yıl dönümünde Ülgür Gökhan'a 'Sosyal Konutlar' göndermesi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gültekin Yıldız'dan büyük depremin yıl dönümünde Ülgür Gökhan'a 'Sosyal Konutlar' göndermesi!
anket
Eski AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, on binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği 17 Ağustos depreminin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yıldız mesajında, Çanakkale Belediyesi tarafından 7 yıl önce başlatılan Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinin hala tamamlanamadığına dikkat çekerek, "Bu süre zarfında Çanakkale'de büyük bir depremin yaşanmamış olması Çanakkale adına bir şans olsa da, yaşanmayacağı anlamına gelmiyor. Yetkililerin acilen sorumluluklarını yerine getirmelerini, yapı stoğu kötü binalarda yaşayan tüm hemşehrilerimizin can güvenliğini acilen teminat altına almalarını rica ediyorum" dedi.

Gültekin Yıldız söz konusu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"20 yıl önce Marmara depreminde hayatını kaybeden binlerce vatandaşımızı rahmetle anıyorum. Allah bir daha milletimize böyle acılar yaşatmasın.

UNUTMAYALIM

Çanakkale Belediyesi tarafından 7 yıl önce 2013 yılında İsmetpaşa Mahallesinde Sosyal Konutlar olarak bilinen yaklaşık 3.000 hemşehrimizin yaşadığı bu alanda başlayan kentsel dönüşüm çalışması hala sonuçlandırılamadı. Bu süre zarfında Çanakkale'de büyük bir depremin yaşanmamış olması Çanakkale adına bir şans olsa da, yaşanmayacağı anlamına gelmiyor. Bu nedenle Marmara Depremi benzeri acıların tekrar yaşanmaması için yetkililerin acilen sorumluluklarını yerine getirmelerini, başlattıkları bu süreci tamamlamalarını, Sosyal Konutlar başta olmak üzere, benzer yapı stoğu kötü binalarda yaşayan tüm hemşehrilerimizin can güvenliğini acilen teminat altına almalarını rica ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
Vali Aktaş'tan AFAD'a ziyaretÖnceki Haber

Vali Aktaş'tan AFAD'a ziyaret

AK Parti'li Yüksel'den belediyeye 'Sosyal Konutlar' çağrısı: "Depreme dayanıksız tüm binaların kentsel dönüşümünü sağlamak amacıyla acilen göreve davet ediyoruz"Sonraki Haber

AK Parti'li Yüksel'den belediyeye 'Sosya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!