Gurur Aydoğan kimdir? Kaç yaşında? Biyografisi...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gurur Aydoğan kimdir? Kaç yaşında? Biyografisi...
Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan'ın kim olduğu merak ediliyor. Gurur Aydoğan zaman zaman magazin dünyasında da haber oluyor. Gurur Aydoğan kimdir? Kaç yaşında? Oya Aydoğan’ın oğlunun hayat hikayesi…

Gurur Aydoğan, Yeşilçam oyuncusu Oya Aydoğan’ın oğlu olarak tanınıyor. Gurur Aydoğan’ın hayatına dair birçok ayrıntı merak ediliyor. Peki Gurur Aydoğan kimdir, kaç yaşında? Gurur Aydoğan'ın babası kimdir, nereli?

Gurur Aydoğan kimdir?

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, 8 Kasım 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Latif Demirbağdır.

Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünden mezun olmuş olduktan sonra sektöre ilk olarak yapım tarafında başladı. Çeşitli projelerde yer alan Gurur Aydoğan oyunculuk çalışmalarına Craft Oyunculuk Atölyesi'nde başladı. İki senelik eğitim dönemi süresince; Tuğrul Tülek, İpek Bilgin, Deniz Erdem, Bahar Kerimoğlu, Çağ Çalışkur, Can Kılcıoğlu'ndan temel oyunculuk ileri oyunculuk ve kamera önü oyunculuk eğitimleri aldı. Eric Morris Methodu üzerine çalıştı. Eş zamanlı olarak 35 Buçuk Sanat Evi'nde de; Altan Gördüm, Uğur Demirpehlivan, Ersin Umulu ve Vahide Perçin gibi kişilerden temel oyunculuk, kamera önü oyunculuk ve seslendirme eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine 2014 senesinde Fox Tv'de yayınlanan yapımcılığını Avşar Film in yaptığı ‘Not Defteri’ adlı isimde başladı.


Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları: Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimiÖnceki Haber

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları...

Selçuk Semizoğlu: “Kale Seramik fabrikalarının 63’üncü kuruluş yıl dönümünü onur ve gururla kutluyoruz”Sonraki Haber

Selçuk Semizoğlu: “Kale Seramik fabrikal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!