İskenderoğlu’ndan, Ceylan’a salvolar: “Kendisinin ve partisinin ayağına sıkmıştır!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İskenderoğlu’ndan, Ceylan’a salvolar: “Kendisinin ve partisinin ayağına sıkmıştır!”
anket
AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a yönelttiği Sosyal Konutlar hakkındaki soru önergesine bakanlığın verdiği cevabı paylaşarak açıklamalarda bulundu.

“Özgür Ceylan bu soruyla hem kendisinin hem de partisinin ayağına sıkmıştır” diyen İskenderoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Milletvekilliği makamını sadece danışmanların yazdığı metinleri bakanlara sormak zanneden Özgür Ceylan’a bakanlığın verdiği cevap, aslında sosyal konutların tarifi özeti şeklinde. İnsan soru sorarken gelecek cevabı da düşünür. Özgür Ceylan bu soruyla hem kendisinin hem de partisinin ayağına sıkmıştır.

Bakanlığın verdiği cevapta da görüleceği gibi; 5 katlı yapıların 13 kata çıkarılmasının kanunsuzluğu, re’sen yapılması gereken işlemlerin hiç birinin yapılmadığı, konuyla ilgili yıllardır bir adım atılmadığı ve Çanakkale Belediyesi’nin gerekli adımları atması halinde Bakanlığın zaten kanundan kaynaklı tüm destekleri vereceğini ifade ederek bizlerin bildiği ama CHP Milletvekilinin istismar etmek istediği konulara resmi olarak cevap vermiştir. 

CHP milletvekilini ve 13 yıldır tek adım atmayan Belediye Başkanını polemik yapmaya değil işini yapmaya davet ediyorum.”
 

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale'de horoz dövüşü baskını: 54 gözaltıÖnceki Haber

Çanakkale'de horoz dövüşü baskını: 54 gö...

Askeri helikopterle Gökçeada’dan Çanakkale’ye sevk edilmişti: Koronaya yenik düştü!Sonraki Haber

Askeri helikopterle Gökçeada’dan Çanakka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!